ABOUT US

The Traveller has arrived…

The Traveller, een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde en THE ROAST ROOM, heeft in november 2019 haar deuren geopend in het groene hart van Cumulus Park te Amsterdam Zuidoost.

OP CULINAIR AVONTUUR

Dit is het derde restaurant voor Michiel Deenik. Hij is dit avontuur aangegaan met Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort. Hierbij zal Michiel zich bezighouden met de culinaire beleving en Neal neemt de leiding in de dagelijkse operatie.

HART VAN HET DISTRICT

Cumulus park is in samenwerking met de gemeente Amsterdam ontwikkeld aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost. Midden in het groene park dat alle kantoren met elkaar verbindt, staat The Traveller als het culinaire hart en ontmoetingsplaats. Een inspirerende plek waar niet alleen medewerkers op het Cumulus Park, studenten en ondernemers, maar ook omwonenden, winkelend-en uitgaanspubliek van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat welkom zijn om te genieten van een zinnenprikkelend ontbijt, lunch of diner.

MODERN SAUSJE

Het menu van The Traveller is avontuurlijk met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook de drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis. Daarbij is de bediening en het keukenpersoneel internationaal, wat nog meer bijdraagt aan die authentieke smaakbeleving.

ICONISCH BOUWWERK

Het horecapaviljoen is naar ontwerp van Powerhouse Company en is ontwikkeld door OVG Real Estate en G&S Vastgoed. Studio BvanB tekende samen met de architect voor het interieurontwerp. Met de imposante glazen pui met afgeronde hoeken, een hoogwaardig houten dak en een oppervlakte van ruim 900 m2, is het gebouw iconisch te noemen.