Skip to main content
 
 
 

OVER ONS

ALL ABOARD!

De culinaire reis van The Traveller begint hier, in het groene hart van Cumulus Park, in Amsterdam Zuidoost. The Traveller Zuidoost is gevestigd in een uniek en markant horecapaviljoen met veel licht, een kleurrijke inrichting, groot terras en een Upper Deck verdieping voor groepen. Kom binnen bij The Traveller op elk moment van de dag want wij zijn open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Do you speak English?…onze bediening is ook internationaal.

TAKE A LOOK!

Op de menukaart staat een mix van de lekkerste traditionele gerechten bereid in onze hypermoderne open keuken. Veel gerechten zijn bedoeld om met elkaar te delen, zoals dat in verschillende landen de eetcultuur is. Daarnaast is ook de uitgebreide drankenkaart internationaal getint met “speciaal” bieren, wijnen uit alle continenten, spannende cocktails, G&T’s en much-much more.

OP CULINAIR AVONTUUR

Het concept van The Traveller is het geesteskind van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van restaurant Visaandeschelde. Samen met Neal Valentijn en Lisa Bakker ging hij het avontuur aan, geïnspireerd door hun gezamenlijke passie voor reizen en de spannende smaken van de wereldkeuken.

HART VAN HET DISTRICT

Cumulus park is in samenwerking met de gemeente Amsterdam ontwikkeld aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost. Midden in het groene park dat alle kantoren met elkaar verbindt, staat The Traveller als het culinaire hart en ontmoetingsplaats. Een inspirerende plek voor medewerkers op het Cumulus Park, studenten, ondernemers en ook omwonenden en winkelend publiek. Kom binnen voor een zinnenprikkelend ontbijt, salade, bowl, lunch, share-dinner of zomaar een pick-me-up bar bite. We’re easy!

ICONISCH BOUWWERK

Het horecapaviljoen is naar ontwerp van Powerhouse Company en is ontwikkeld door OVG Real Estate en G&S Vastgoed. Studio BvanB tekende samen met de architect voor het interieurontwerp. Met de imposante glazen pui met afgeronde hoeken, een hoogwaardig houten dak en een oppervlakte van ruim 900 m2, is het gebouw iconisch te noemen.

The Traveller brengt keukens van de wereld bij elkaar en daarom is The Traveller voor iedereen.

JOBS

If you are ready for a new challenge and have experience in the higher segment of the bar and restaurant industry, then become our new ROAST star and send your CV along with a description of your aspirations to

jobs@theroastroom.nl

NEWSLETTER SIGNUP